Επιφανειακός ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ ταρακούνησε την Τουρκία με επίκεντρο την περιοχή Γκόλιακα !!


 





Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή Γκόλιακα της επαρχίας του Ντούζτσε, στη βορειοδυτική Τουρκία, όπως μεταδίδει το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού (απ’ όπου και η φωτογραφία, επάνω).
Επιφανειακός σεισμός

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ιστοσελίδα του Κέντρου Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτακτης Ανάγκης (AFAD), ο σεισμός των 5,9 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:08 (ώρα Τουρκίας, στις 03.08 ώρα Ελλάδας) με επίκεντρο την περιοχή του Γκιόλακα.

    Video of a 6.1 Magnitude #earthquake that occurred at 22:08 on 11/22/2022 at the epicenter 16 km west of #duzce, #Turkey, from the location of #Sakarya Hendek.

    TELEGRAM JOIN 👉 https://t.co/anmxTr9HCh pic.twitter.com/6elRWlcp2r

    — Top Disaster (@Top_Disaster) November 23, 2022


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το εστιακό βάθος του σεισμού, ο οποίος είναι επιφανειακός, υπολογίστηκε στα 6,81 χιλιόμετρα, ενώ έγινε αισθητός και στην Κωνσταντινούπολη.

    The intensity of the earthquake was reflected on the security camera in Bolu#Turkey #istanbul #ankara #deprem #Earthquake pic.twitter.com/QpC0meFUyi

    — ابرار بٹ (@ibrarbutt621) November 23, 2022

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλίκαγια, σε ανάρτησή του στο Twitter, έγραψε: «Παρακολουθούμε το θέμα. Είθε ο Αλλάχ να προστατεύσει τη χώρα μας και το έθνος μας από κάθε είδους καταστροφές».

    İlimizde de hissedilen #Düzce #Gölyaka merkezli #depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun.

    An itibariyle ilimizdeki 112 ve AFAD merkezinize gelen herhangi bir olumsuz ihbar bulunmamaktadır.

    Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun.

    — Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) November 23, 2022

    Turkish tv speaks about the #Earthquake #Turkey #istanbul pic.twitter.com/Ea51sdxh4E

    — Ofenis (@sinefo) November 23, 2022

«Δεν υπάρχουν πληροφορίες απώλειας ζωής»

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι «δεν υπάρχουν πληροφορίες στο γραφείο του Κυβερνήτη μας, στο AFAD και στο 112 για απώλεια ζωής».

    5.9 büyüklüğündeki #Deprem‘in merkezi olan Düzce Gölyaka ilçemizde yapılan tüm taramalarda can kaybı bilgisi yoktur.

    AFAD, Jandarma ve Emniyet, tüm ekiplerimizin taramaları devam ediyor. https://t.co/dFoVwaOArZ

    — Süleyman Soylu (@suleymansoylu) November 23, 2022

    #BREAKING -Earthquake with magnitude 6.1 in #duzce. The #Earthquake was felt in many cities, especially in #Istanbul and #Ankara, #Turkey

    TELEGRAM JOIN 👉 https://t.co/anmxTr9HCh pic.twitter.com/MQzhpFZC3Y

    — Top Disaster (@Top_Disaster) November 23, 2022


Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), ο σεισμός στην Τουρκίας είχε μέγεθος 6,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση 51 χιλιομέτρων ανατολικά-βορειοανατολικά της Ανταπαζαρί, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 6 χιλιόμετρα.

    #Earthquake (#deprem) confirmed by seismic data.⚠Preliminary info: M6.0 || 12 km W of #Düzce (#Turkey) || 3 min ago (local time 04:08:14). Follow the thread for the updates👇 pic.twitter.com/TW71jGfel4

    — EMSC (@LastQuake) November 23, 2022


 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.