Δημοσκόπηση - 50% ζητά παραίτηση Μητσοτάκη λόγω υποκλοπών


Από δημοσκόπηση της Prorata που δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών για το θέμα των υποκλοπών, προκύπτει:

Το 50% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι «λόγω των παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα από το πρωθυπουργικό αξίωμα, εν αντιθέσει με το 45% που πιστεύει ότι δεν πρέπει να παραιτηθεί. Μεταξύ αυτών που ζητούν παραίτηση Μητσοτάκη είναι το 64% της ηλικίας 17 έως 34 ετών και το 47% της ηλικίας 35-54, το 52% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το 55% των αναποφάσιστω και το 50% των κεντρώων.

Το 69% των ερωτηθέντων πιστεύει τη λίστα που δημοσιοποίησε η εφημερίδα Documento, καθώς συμφωνεί ότι «η κυβέρνηση παρακολουθούσε υπουργούς της, βουλευτές της αντιπολίτευσης, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες». Εσείς πιστεύετε ότι παρακολουθούνταν ή όχι από την κυβέρνηση αυτά τα πρόσωπα; Αρνητικά απαντάει μόλις το 25%! Μεταξύ όσων απαντούν θετικά το 80% της ηλικίας 17 έως 34 ετών, το 83% των αναποφάσιστων και το 48% όσων αυτοπροσδιορίζονται ως «δεξιοί».

militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.