Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Αττάλεια της Τουρκίας


Σεισμός 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με το τουρκικό γεωλογικό ινστιτούτο Kandilli Observatory, ταρακούνησε πριν από λίγο την περιοχή της Αττάλειας στην Τουρκία.

Ο σεισμός έγινε αισθητός και στη Μερσίνη, πόλη της νότιας Τουρκίας, αλλά και στην Κόνια. Το επίκεντρο του εντοπίζεται περίπου 68 χλμ απ’ την Κουμλούκα της Αττάλειας και το εστιακό του βάθος εκτιμάται στα 22,35 χλμ σύμφωνα με το τουρκικό ινστιτούτο.

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε σε εστιακό βάθος περίπου 55 χλμ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.