Πλεύρης: Επιστρέφουν στο ΕΣΥ το αργότερο 1η Ιανουαρίου οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί


Έως την 1η Ιανουαρίου 2023 αναμένεται να επιστρέψουν στην εργασία τους, με αυστηρά πρωτόκολλα, οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που είχαν τεθεί σε αναστολή, ολοκληρώνοντας έτσι την κυβίστηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο ζήτημα, που έρχεται μετά την απόφαση – βόμβα του ΣτΕ, πριν από μερικές ημέρες.

Μιλώντας στο Mega το πρωί της Τρίτης, ο υπουργός Υγείας, τόνισε: «Με βάση την απόφαση του ΣτΕ, που επανεξέτασε το μέτρο, έκρινε ότι η παράταση του μέτρου υπερβαίνει την αρχή της αναλογικότητας. Ήδη έχουμε λάβει την απόφαση για να δούμε πως θα εφαρμοστεί η απόφαση. Θα εφαρμοστεί, παρόλο που θεωρώ ότι είναι μία επικίνδυνη απόφαση για τη δημόσια υγεία. Το μέτρο θα εφαρμοστεί αφού λάβουμε όλα τα μέτρα ώστε να υπάρχει ένα αυστηρό πρωτόκολλο για την προστασία της δημόσιας υγείας».

Μιλώντας για το χρονοδιάγραμμα και πότε θα συμβεί αυτό υποστήριξε πως: «σίγουρα θα είναι από 1η Ιανουαρίου που ολοκληρωνόταν το μέτρο και με την απόφαση του ΣτΕ δεν μπορεί να ανανεωθεί. Δεν ξέρω αν θα είναι νωρίτερα με τα πρωτόκολλα που θα βγάλουμε, αλλά το πιθανότερο θα είναι από 1/1/2023».Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.