Mεντβέντεφ: Ο Ζελένσκι παρακαλά το ΝΑΤΟ να επισπεύσει 3ο παγκόσμιο πόλεμο


Mεντβέντεφ: Ο Ζελένσκι παρακαλά το ΝΑΤΟ να επισπεύσει 3ο παγκόσμιο πόλεμο

Νέες απειλές εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν, ανέφερε μέσω Telegram, ότι «ο Ζελένσκι θέλει να ενταχθεί γρήγορα στο ΝΑΤΟ. Υπέροχη ιδέα. Απλώς παρακαλά τη Βορειοατλαντική Συμμαχία να επισπεύσει την έναρξη ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου».

«Ο Μπάιντεν ανακοίνωσε τη μη αναγνώριση της προσάρτησης νέων εδαφών στη Ρωσία. Είναι μάλιστα περίεργο που μας θυμήθηκε. Ωστόσο, είναι κρίμα. Θα μπορούσαμε να βρούμε ένα καλό μέρος για να ανοίξουμε ένα αμερικανικό προξενείο στις νέες περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας» σχολίασε ειρωνικά.

Ο Μεντβέντεφ σχολίασε και τις δηλώσεις του ΓΓ του ΝΑΤΟ: «Στόλτενμπεργκ: Εάν η Ουκρανία σταματήσει να πολεμά, θα εξαφανιστεί ως κράτος. Τι κυνικό αγόρι - τελικά, αν δεν σταματήσει, τότε ένα σημαντικό μέρος των Ουκρανών θα εξαφανιστεί» απείλησε. 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.