Έρευνα του FBI σε βάρος του φιλέλληνα Γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ για διαφθοράΟ επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας και φιλέλληνας Μπομπ Μενέντεζ είναι αντικείμενο ομοσπονδιακής ποινικής έρευνας, ανέφεραν πρόσωπα με γνώση της υπόθεσης.

Το NBC αναφέρει ότι ο Μενέντεζ έμαθε σήμερα, Τετάρτη, για την έρευνα, αλλά όχι και για το εύρος της. «Ο γερουσιαστής και το γραφείο του θα παράσχουν κάθε βοήθεια αν τους ζητηθεί», ανέφερε σύμβουλος του γερουσιαστή.
Η ιστοσελίδα Semafor ανέφερε επιπλέον ότι η υπόθεση αφορά τον Μενέντεζ και έναν οφθαλμίατρο από την Φλόριντα, τον Σάλομον Μέλγκεν.

Ο τελευταίος φέρεται να παρείχε ιδιωτικό τζετ και πολυτελείς διακοπές στον Μενέντεζ σε αντάλλαγμα για κυβερνητικές συμβάσεις και άλλες διευκολύνσεις.
Και οι δύο είχαν παραπεμφθεί σε δίκη το 2015, στην οποία, δύο χρόνια αργότερα, οι ένορκοι δεν κατέληξαν σε ετυμηγορία.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.