Γαλλία: Συνεχίζονται οι απεργίες σε γαλλικά διυλιστήρια, σύμφωνα με το συνδικάτο CGT


Συνεχίζονται σήμερα οι απεργίες που πραγματοποιεί το γαλλικό συνδικάτο CGT στα διυλιστήρια της ExxonMobil και της TotalEnergies, όπως δήλωσαν στο Reuters υψηλόβαθμα μέλη των συνδικάτων και στις δύο εταιρίες.

«Συνεχίζεται παντού», δήλωσε εκπρόσωπος του CGT, προσθέτοντας ότι δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία από την TotalEnergies μετά την πρόσκληση που απηύθυνε χθες το συνδικάτο προς τους επικεφαλής της εταιρίας για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για τους μισθούς των εργαζομένων.

Πάνω από το ένα πέμπτο των πρατηρίων καυσίμων στη Γαλλία αντιμετωπίζει δυσκολίες στον ανεφοδιασμό του αυτό το σαββατοκύριακο καθώς οι απεργίες προκάλεσαν προβλήματα σε τέσσερα από τα βασικά διυλιστήρια της χώρας. Οι εργαζόμενοι απεργούν ζητώντας υψηλότερους μισθούς προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν την αύξηση του πληθωρισμού.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.