Συνάντηση Δένδια με μέλη της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών,
 
 Στο επίκεντρο Αν.Μεσόγειος και Λιβύη


Μέλη της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, παρουσία και του πρέσβη Τζορτζ Τσούνη, υποδέχτηκε στο υπουργείο Εξωτερικών το πρωί της Τρίτης ο Νίκος Δένδιας.

Όπως ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών, στο επίκεντρο βρέθηκαν η περαιτέρω ανάπτυξη της στρατηγικής σχέσης της Ελλάδας με τις ΗΠΑ και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο (με τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας), στη Λιβύη (με το παράνο, τουρκολιβυικό μνημόνιο) και στην Ουκρανία.

«Υποδέχτηκα στο υπουργείο Εξωτερικών αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Adam Smith, παρουσία του Πρέσβη G.Tsunis. Στο επίκεντρο η στρατηγική σχέση 🇬🇷🇺🇸, η συνεργασία στο ΝΑΤΟ, οι εξελίξεις σε Αν. Μεσόγειο,Λιβύη, Ουκρανία» έγραψε στο Twitter ο κ. Δένδιας.

    Υποδέχτηκα @GreeceMFA αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Adam Smith, παρουσία του Πρέσβη 🇺🇸G.Tsunis. Στο επίκεντρο η στρατηγική σχέση 🇬🇷🇺🇸, η συνεργασία στο ΝΑΤΟ, οι εξελίξεις σε Αν.Μεσόγειο,Λιβύη, Ουκρανία. pic.twitter.com/EMFSpxxgJw

    — Nikos Dendias (@NikosDendias) October 4, 2022

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.