Ο Δήμος Καλλιθέας από τους πρώτους δήμους που παίρνει μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας και ρεύματος!!
 

Σύμφωνα με δηλώσεις αρμοδίων παραγόντων ο  δήμος θα αξιοποιήσει σύγχρονες τεχνολογίες

Εν μέσω της ενεργειακής κρίσης που είναι αποτέλεσμα των αντιρωσικών δυτικών κυρώσεων, πολίτες και δήμοι κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος.

«Θύμα» της οικονομίας και τα Χριστούγεννα, αφού η κατανάλωση αυξάνεται κατακόρυφα λόγω της εορταστικής φωταγώγησης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Καλλιθέας εκπόνησε σχέδιο προκειμένου να κάνει οικονομία στο ρεύμα και τα Χριστούγεννα.

Όπως έγινε γνωστό, ο δήμος Καλλιθέας θα αξιοποιήσει σύγχρονες τεχνολογίες, προσπαθώντας αυτό να μην επηρεάσει ιδιαίτερα τον στολισμό της πόλης και τη χαρά των ημερών.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει, εκτιμάται πως η μείωση του χριστουγεννιάτικου φωτισμού και των ωρών λειτουργίας του, θα εξασφαλίσει συνολική εξοικονόμηση κατά 30% της ενέργειας, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.