Ναζιστικό χαιρετισμό Πλεύρη προς τη Μάγδα Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

 

Ναζιστικό χαιρετισμό Πλεύρη προς τη Μάγδα Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Τα όσα έπραξε στην προηγούμενη δικάσιμο της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή σε β' βαθμό επανέλαβε -αυτή τη φορά με τρόπο πιο προκλητικό και επιδεικτικό, ο συνήγορας υπεράσπισης του Γιάννη Λαγού, Κωνσταντίνος Πλεύρης. Mε την ανοχή της έδρας, χαιρέτισε ναζιστικά, αυτή τη φορά από τα έδρανα των συνηγόρων και απευθυνόμενος στη Μάγδα Φύσσα, όσο εκείνη βρισκόταν στο βήμα του μάρτυρα, απαντώντας σε ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής.

Σε ερώτηση του συνηγόρου της πολιτικής αγωγής, Κώστα Παπαδάκη, για μια σύντομη αναφορά των περιστατικών που συνέβησαν στα 5,5 χρόνια δίκης της εγκληματικής οργάνωσης σε α' βαθμό, η κυρία Φύσσα απάντησε:

«Σε αυτή την αίθουσα εδώ ζήσαμε ένα τάγμα εφόδου να έχει μπει μέσα ως κοινό, ακούσαμε και το "αίμα τιμή Χρυσή Αυγή". Ακούσαμε απειλές. Έχουμε ζήσει τα απίστευτα εδώ μέσα. Και να μας τρομοκρατήσουν προσπάθησαν, χωρίς να έχουν έλεγχο. Εγώ προσωπικά έχω δεχτεί άπειρες απειλές. Σε ένα σημείο μας είχαν εξοντώσει εντελώς και να έχω απέναντι μου ένα απόβρασμα της κοινωνίας να στέκεται μπροστά μου να γελάει κ να λέει "πού είναι ο Παύλος σου ρε;". Έχουμε ζήσει να χτυπιέται έξω από το εφετείο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής, η αστυνομία και πάλι δεν έκανε τίποτα για να πιάσει τον δράστη. Αν δεν κάνω λάθος ήταν ο Δεβελέκος, πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, ο ίδιος που έλεγε "το ψάχνουμε το μπαστάρδι". Όσοι έχουν περάσει από δω έχουν αφήσει το στίγμα τους ως Χρυσή Αυγή. Το χειρότερο από όλα που ακούσαμε, αν είναι δυνατόν να βρισκόμαστε σε ένα δικαστήριο και να ακούμε ότι είναι πολιτικός κρατούμενος, ποιος ο Λαγός. Θα τρίζουν τα κόκκαλα όσων βασάνισαν οι ίδιοι».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.