Ματίνα Παγώνη: Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πρέπει να επιστρέψουν στις δουλειές τους



Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης δήλωσε πως «οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πρέπει να επιστρέψουν στις δουλειές τους και πιέζουμε πολύ καιρό για αυτό» «αδειάζοντας» επί της ουσίας την κυβέρνηση η οποία εμμονικά και εκδικητικά τους κρατάει σε αναστολή!
Όλα αυτά και ενώ τα περισσότερα μέτρα κατά του κορωνοϊού έχουν καταργηθεί ενώ η πανδημία για τον υπόλοιπο πλανήτη έχει πάψει να υφίσταται.
Άρα για ποιο λόγο η κυβέρνηση Μητσοτάκη διατηρεί σε καθεστώς «μη βιολογικής επιβίωσης» χιλιάδες υγειονομικούς στερώντας τους μισθούς και ασφαλιστική κάλυψη;

Είναι για λόγους εκδίκησης επειδή οι άνθρωποι αυτοί αψήφησαν την κυβερνητική εντολή να γίνουν με το έτσι θέλω «πειραματόζωα» και να εμβολιαστούν με πειραματικά σκευάσματα όπως τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Συνολικά πρόκειται για περίπου 6.000 άτομα τα οποία έχουν αντιμετωπίσει σοβαρό βιοτικό πρόβλημα τα ίδια και οι οικογένειές τους.

Μιλώντας για τη γρίπη, ανέφερε ότι ήδη από το καλοκαίρι σημειώθηκαν πολλά κρούσματα, ενώ τόνισε ότι, λόγω του ότι φέτος το χειμώνα δεν θα υπάρχουν μάσκες, ο εμβολιασμός κρίνεται υποχρεωτικός.

Πότε είναι η ιδανική περίοδος για το εμβόλιο κατά της γρίπης
Η γρίπη είναι σε έξαρση από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι το πολύ και μέχρι τέλος Μαρτίου, κάτι που, όπως είπε, κάνει ιδανικό για εμβολιασμό το διάστημα τέλος Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη.

Όσο για τον κορωνοϊό, παραδέχθηκε πως υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων και των νοσηλειών.

Τέλος, σε ερώτηση για τους αιφνίδιους θανάτους, απάντησε ότι, «πρόκειται για άτομα διαφόρων ηλικιών, με διάφορα υποκείμενα νοσήματα, που πρέπει να ομαδοποιηθούν», γιατί λόγω της πανδημίας και των εμβολίων, «ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει» και για το λόγο αυτόν, πρέπει να υπάρχει έρευνα, για να δοθούν απαντήσεις και να εφησυχάσει ο κόσμος.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.