Κι όμως ανακαλύψανε «εθνικισμό» και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ!!!
 

Η υπερβολή πάντα κακό κάνει… Το να ανακαλύπτουμε «κίνδυνο εθνικισμού και αλυτρωτισμού» ακόμη στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι τουλάχιστον παράδοξο! Κι όμως έγινε κι αυτό!!!

Το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος που εποπτεύεται από το υπουργείο Πολιτισμού θεωρεί λοιπόν ότι ο Δικέφαλος Αετός «ενέχει τον κίνδυνο να κινητοποιήσει εθνικιστικά αντανακλαστικά , αισθήματα αλυτρωτισμού ή να θεωρηθεί ευθέως επιθετικό σύμβολο»!!!

Έλεος!!! Όλα αυτά την ώρα που ο Ερντογάν έστειλε απειλητική κατά της Ελλάδας επιστολή απαιτώντας την αποστρατιωτικοποίηση νησιών του Αιγαίου!


www.militaire.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.