Φοιτητές του ΑΠΘ ρωτούν τον πρύτανη αν έχει κάτι να πει για τον συνάδελφο τους που έπεσε από το παράθυρο!Φοιτητές του ΑΠΘ ρωτούν τον πρύτανη αν έχει κάτι να πει για τον συνάδελφο τους που έπεσε από το παράθυρο! 

Ένας νεαρός φοιτητής έπεσε από παράθυρο του ΑΠΘ την ώρα που παρακολουθύσε μάθημα! Καθηγητές δεν υπάρχουνσ τα Πανεπιστήμια, τμήματα συγχωνεύονται, τα αμφιθέατρα γεμίζουν ασφυκτικά και έτσι φθάσαμε στο ατύχημα που ελπίζουμε ότι δεν θα έχει χειρότερη εξέλιξη. Ο φοιτητής ακόμη νοσηλεύεται σοβαρά τραυματσιμένος.

Τόσες ημέρες έχουνε περάσει και ο πρύτανης του ΑΠΘ δεν έχει πει κουβέντα για αυτό το σοβαρότατο θέμα.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΠΤΟΉΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΞΙΟΜΟΛΟΓΟΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΩΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ

Η αντίδραση των φοιτητών δεν τον πτοεί όπως φαίνεται

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.