Άγνωστος έριξε οξύ σε δύο υπαλλήλους της πολεοδομίας ΠαλληνηςΌλα έγιναν το πρωί της Τρίτης, όταν ένας άνδρας 80 ετών σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε στο κτίριο και επιτέθηκε αρχικά σε έναν και ύστερα σε ακόμα δύο υπαλλήλους με το καυστικό υγρό. Αιτία φέρεται να είναι το ότι δεν του άρεσε μια απόφαση που είχε εκδοθεί για υπόθεσή του!
Για να τον ακινητοποιήσει επενέβη ένας υπάλληλος, ωστόσο βλέποντας ότι ο δράστης δεν αναπνέει καλά τον άφησε. Τότε, ο ηλικιωμένος βρήκε την ευκαιρία να πετάξει το όξινο υγρό και στον ίδιο και σε έναν ακόμα υπάλληλο.
Ο δράστης διέφυγε τρέχοντας και άφησε το μηχανάκι του εκεί, όπου είχε και άλλα μπουκάλια με αυτό το υγρό.

Ο δράστης διέφυγε τρέχοντας και άφησε το μηχανάκι του εκεί, όπου είχε και άλλα μπουκάλια με αυτό το υγρό.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το atticatoday.gr, ο συγκεκριμένος άνδρας πριν από 10 χρόνια είχε μπει με καραμπίνα στην ΔΟΥ της Αγίας Παρασκευής και είχε τραυματίσει και τότε κάποιους υπαλλήλους.

Υπάλληλοι της πολεοδομίας στην Παλλήνη καταγγέλλουν την ανύπαρκτη φύλαξη στην υπηρεσία, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Παλλήνης.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.