Εκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας - Σύρος ο βομβιστής σύμφωνα με τους Ρώσους



Σύρος υπήκοος και μουσουλμάνος ήταν ο οδηγός του παγιδευμένου φορτηγού που ανατινάχθηκε σήμερα στις 04.07 ώρα Ελλάδος  στο οδικό τμήμα της γέφυρας της Κριμαίας, προκαλώντας μερική κατάρρευσή της σε ένα τμήμα 150 μέτρων και εν συνεχεία πυρκαγιά επτά βυτιοφόρων του παράλληλου σιδηροδρομικού συρμού, αναφέρουν πηγές της ρωσικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. 
Πάντως οι Ουκρανοί λένε ότι ήταν ταταρικής καταγωγής Ρώσος πολίτης, ο κάτωθι εικονιζόμενος Μπόρις Γιουσόμποφ:


Η ζημιά είναι τελικά μικρότερη απ’ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, καθώς το σιδηροδρομικό τμήμα, μαζί με το τμήμα με την λωρίδα κυκλοφορίας από την Κριμαία προς την ηπειρωτική Ρωσία, αποδόθηκε στην κυκλοφορία σήμερα!

Για τον αυτοκινητόδρομο που έχει την λωρίδα κυκλοφορίας προς την Κριμία, θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας (λένε οι Ρώσοι) εργασίες αποκατάστασης με προκατασκευασμένα τμήματα.
Με δεδομένο ότι η μία λωρίδα λειτουργεί, προφανώς θα την μετατρέψουν σε διπλής κυκλοφορίας και θα μεταφέρουν μέσω αυτής τα εφόδια που χρειάζεται η Κριμαία.

Για τις δυνάμεις που μάχονται στην Χερσώνα και την Ζαπορίζια, ούτως ή άλλως δεν διέρχονται εφόδια από την γέφυρα, αλλά μεταφέρονται μέσω Μαριούπολης που είναι η εγγύτερη διαδρομή.
Ο Σύρος μουσουλμάνος, είναι ο Biji al-Kamurji και από τα πρώτα στοιχεία είχε προσχωρήσει σε ακραία ισλαμική σέχτα, ενώ είχε έρθει στην Ρωσία ως πρόσφυγας από τις περιοχές που είχε καταλάβει ο ISIS. Προφανώς ήταν πράκτορας ξένης δύναμης.

Σε αυτόν είχε πουλήσει το φορτηγό ο πρώην ιδιοκτήτης του Μπόρις Γιουσόμποφ από το Κρασνοντάρ, αλλά, όπως λέει, δεν είχε προλάβει να δηλώσει την αλλαγή ιδιοκτησίας.

Αποτέλεσμα αυτού, στα χαρτιά του οχήματος να φαίνεται ακόμη ως ιδιοκτήτης ο Μ.Γιοσούμποφ.
Ο συγκεκριμένος είναι ο κάτωθι εικονιζόμενος.


Το εντυπωσιακό είναι ότι το φορτηγό ελέγχθηκε, αλλά μόνο στο κάτω μέρος του. Προφανώς τα εκρηκτικά ήταν στο εσωτερικό της καρότσας του, η οποία δεν φαίνεται να ελέγχεται στο βίντεο που υπάρχει.
Αντίθετα, ουκρανικά Μέσα ισχυρίζονται ότι ο άνδρας που ήταν οδηγός ήταν ο ιδιοκτήτης του Μαχίρ Γιουσούμποφ.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.