Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε τέσσερις δήμους της Αττικής


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (23/10) σε 4 δήμους της Αττικής λόγω διεξαγωγής αγώνων δρόμων. Συγκεκριμένα στους Δήμους Φιλοθέης - Ψυχικού, Ελευσίνας, Μεγαρέων και του Δήμου Ωρωπού.

Στον Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Κυριακίδεια 2022» από τις 09.00΄έως 13.00΄ θα πραγματοποιηθούν προσωρινές, τμηματικές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της διαδρομής, ως εξής:

Εκκίνηση Δημοτικό Στάδιο «Σ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ» οδός Κεχαγιάς, δεξιά Ευνάρδου, δεξιά Πλ. Δροσοπούλου, δεξιά οδό Γράμμου-Βίτσι, αριστερά Μάλεμε, δεξιά Καραολή- Δημητρίου, δεξιά Λουκή Ακρίτα, δεξιά Ευριπίδου, αριστερά Παπαφλέσσα, δεξιά Σαρανταπόρου, δεξιά Ελ. Στρατού, δεξιά Κύπρου, αριστερά Βεργίνας, αριστερά Καλλιγά, τερματισμός Δημοτικό Στάδιο «Σ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ».

Στους Δήμους Ελευσίνας και Μεγαρέων λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία: «20ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος ¨Στα Χνάρια του Παυσανίᨻ από τις 08.30΄- τις 11.30΄, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς ως εξής:

-Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της από τον οικοδομικό αριθμό 108 (ΔΕΗ Ελευσίνας) έως την Π.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου (Μπλόκο Ελευσίνας - οικοδομικός αριθμός 168) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

-Π.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, στο τμήμα της από τη θέση Μπλόκο Ελευσίνας (οικοδομικός αριθμός 168) έως τη χ/θ 42,000 και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά το χρονικό διάστημα εφαρμογής της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρύθμισης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου και από παρακείμενες οδούς.

Στον Δήμο Ωρωπού λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Oropos Seaside Race» από τις 07.00΄έως τις 13.00΄ θα πραγματοποιηθούν προσωρινές, τμηματικές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της διαδρομής ως εξής:

Παραλιακή Λεωφόρο Αγίων Αποστόλων - Σκάλας Ωρωπού από το ύψος της οδού 25ης Μαρτίου και Γ. Δροσίνη έως Δημοτικό Παρκινγκ Αγίων Αποστόλων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.