ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ έπεσε στα κάγκελα του Ηλεκτρικού στην Κηφισιά και κρέμεται στον αέρα...




 


Πανικός επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ηλεκτρικό κοντά στον σταθμό στην Κηφισιά, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο προσέκρουσε στα προστατευτικά κάγκελα που χωρίζουν το δρόμο από τις σιδηδροδρομικές ράγες.

Από την πρόσκρουση τα κάγκελα έπεσαν πάνω στις ράγες του Ηλεκτρικού με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εκτροχιασμού του τρένου. Εκείνη τη στιγμή από το σημείο διερχόταν συρμός, ο οποίος και σταμάτησε αμέσως.

Μάλιστα, με τον κίνδυνο το αυτοκίνητο να πέσει στο κενό και επομένως πάνω στην οροφή του συρμού, δόθηκε διαταγή αμέσως να εκκενωθούν οι συρμοί του σταματημένου τρένου.

Debater.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.