Δε θα γίνει άρση της ασυλίας του Κυρανάκη & του Γιάννη Λοβέρδου



Την απόφαση να μην άρει την ασυλία των δύο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και Γιάννη Λοβέρδου, έλαβε η Ολομέλεια της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση του κ. Κυρανάκη αφορούσε σε μήνυση που είχε υποβληθεί εναντίον του έπειτα από τη δημοσιοποίηση στοιχείων πολίτη με αναφορά στα  επεισόδια της Νέας Σμύρνης, ενώ η υπόθεση του κ. Λοβέρδου αφορούσε σε μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Σημειώνεται ότι για τον κ. Κυρανάκη 149 βουλευτές ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του έναντι 101 υπέρ, ενώ για τον κ. Λοβέρδο όλοι οι βουλευτές ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.