Σοβαρότατη αποκάλυψη για τις πυρκαγιές στην Εύβοια, το Μαξίμου και τον Σταύρο ΜπένοΣε μία αποκάλυψη που θα προκαλέσει αίσθηση προβαίνει η κυριακάτικη Δημοκρατία που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα.

Η εφημερίδα φέρνει στο φως ατράνταχτα ντοκουμέντα που δείχνουν κάτι τουλάχιστον «ανεξήγητο».

Το υποτιθέμενο σχέδιο ανασυγκρότησης της Εύβοιας, το οποίο πρακτικά ακόμα και σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί, ήταν έτοιμο ως προς το σκέλος των δαπανών φυσικά, ενώ ακόμα η μαρτυρική περιοχή «κάπνιζε»! Την ίδια στιγμή λοιπόν που ο πρωθυπουργός εκστόμιζε απίστευτες και προκλητικές θεωρίες συνωμοσίας περί εμπρηστικών επιθέσεων από αντίεμβολιαστές για να μην τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες, εξυφαίνεται μία πραγματική «συνωμοσία». Πάλι, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Εάν φυσικά η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα ήταν υγιής, ο πρωθυπουργός θα είχε κληθεί για να δώσει εξηγήσεις για τους ισχυρισμούς του οι οποίοι βέβαια ήταν προϊόν της νοσηρής φαντασίας στενού του συνεργάτη, ο οποίος μάλιστα εμπλέκεται προσωπικά στην τοποθέτηση των ανεμογεννητριών οι οποίες υποτίθεται δεν θα έμπαιναν στα καμένα.

Μαζί με τις ανεμογεννήτριες όμως στο παιχνίδι «μπήκε» και ο Μπένος. Στην αυριανή δημοκρατία, υπάρχουν τα ντοκουμέντα που συνδέουν απευθείας τον άνθρωπο που παρουσιάστηκε ως Μεσσίας της Εύβοιας, με το Μέγαρο Μαξίμου.

newsbreak.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.