ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..Αποκαλυπτική δήλωση για τα εμβόλια στο ευρωκοινοβούλιο-Μ.Δεναξά

 
 

Αποκαλυπτική δήλωση για τα εμβόλια στο ευρωκοινοβούλιο-Μ.Δεναξά


Γράφει η


ΜΑΡΙΑ ΔΕΝΑΞΑ

για το dimosiografia.gr

Και λίγα λόγια για ένα μεγάλο σκάνδαλο που πάει να περάσει στα ψιλά. Διευθύντρια της  Pfizer παραδέχτηκε στην ακρόαση για τον Covid  του ευρωκοινοβουλίου ότι «το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης» και πως «το εμβολιαστείτε για να προστατέψετε τους άλλους» ήταν ψέμα. Την αποκάλυψη έκανε ο ευρωβουλευτής Ρομπ Ρος, από την Ολλανδία, που βγήκε δημόσια για να πει όσα άκουσε.

Μια ομολογία σοκ, που είναι η απόδειξη πώς σκοπός της φαρμακευτικής δεν ήταν η προστασία, αλλά το χρήμα. Πώς σκοπός των κυβερνώντων, δεν ήταν επίσης η προστασία μας, αλλά η περαιτέρω καταστροφή των δημόσιων δομών υγείας και η εισαγωγή του μαζικού ελέγχου των πολιτών με ελευθεροκτόνα πάσα που νομοθετήθηκαν κιόλας για να μείνουν.

Κι όσο για εκείνους που κατηγορούσαν τους υγειονομικούς ότι δεν σέβονται την επιστήμη τους, αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν τώρα για τις φαρμακοβιομηχανίες και μερίδα επιστημόνων και γιατρών που την πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο;

Τι έχουν να πουν για τον εξοστρακισμό και την οικονομική (σε ορισμένες περιπτώσεις φυσική) καταστροφή χιλιάδων υγειονομικών που εξέφρασαν αμφιβολίες για το «πίστευε και μη ερεύνα»;

Για τους χιλιάδες άλλους, που είτε καταστράφηκαν οικονομικά είτε ακόμη και σήμερα υποβάλλονται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα σε διαγνωστικά τεστ τα οποία πληρώνουν από την τσέπη τους, γιατί και καλά αποτελούν κίνδυνο για τους άλλους…

 

    🚨 BREAKING:

    In COVID hearing, #Pfizer director admits: #vaccine was never tested on preventing transmission.

    “Get vaccinated for others” was always a lie.

    The only purpose of the #COVID passport: forcing people to get vaccinated.

    The world needs to know. Share this video! ⤵️ pic.twitter.com/su1WqgB4dO

    — Rob Roos MEP 🇳🇱 (@Rob_Roos) October 11, 2022

Αντιλαμβάνεστε τι έχει συμβεί ή ακόμα;

Η ομολογία της διευθύντριας της Pfizer στην ειδική επιτροπή για τον κορονοϊό στο ευρωκοινοβούλιο, είναι η απόδειξη της μεγαλύτερης κοινωνικής αδικίας, στιγματισμού και αποκλεισμού, που έχει γίνει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά σε δημοκρατικές και σκεπτόμενες υποτίθεται κοινωνίες.

Δικαιολογεί επίσης την ακύρωση του Α. Μπουρλά να καταθέσει ενώπιον της ειδικής επιτροπής του κοινοβουλίου. Μια απόφαση δειλίας, που αποκαλύπτει την αδιαφάνεια η οποία με πρωτόγνωρη επιμονή και μέσα διατηρείται γύρω από την ιστορία του κορονοϊού και των εμβολίων.

Θέλω να πιστεύω πως όσοι ενέδωσαν στην ηθική και συνειδησιακή χρεοκοπία αυτής της τρομερής ιστορίας δεν είναι άμοιροι των ευθυνών τους. Με τις πράξεις, τα λόγια ακόμη και το σιγοντάρισμα τους, επέβαλλαν έναν άνευ προηγουμένου φασιστικό διαχωρισμό και διχασμό και τη στέρηση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.