Συνεχίζονται οι συνεδριάσεις της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας!Για την Τρίτη έχουν κληθεί διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης, η εισαγγελέας που εποπτεύει την ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου και ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος.!!





Συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας προγραμματίστηκε για την Τρίτη. Αντικείμενο της Συνεδρίασης θα αποτελέσει η υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Πιο συγκεκριμένα η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα συνεδριάσει προκειμένου να γίνει ακρόαση των προσώπων που έχουν ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ.

Προς ακρόαση έχουν κληθεί ο διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης, η εισαγγελέας που εποπτεύει την ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου και ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος. Και οι τρεις έχουν καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή.

documentonews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.