Ανήλικοι συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους εμπρηστικές ύλες!!




 

 Συναγερμό στην Αστυνομία προκάλεσε περιστατικό με ανήλικους «πρωταγωνιστές» που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/10) στα Εξάρχεια.

Όλα εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ενός τυχαίου ελέγχου των ανδρών της Ομάδας «Δράση» σε τρία ύποπτα άτομα που κινούνταν σε δρόμο της περιοχής. Η παρέα των νεαρών, αγνόησε το σήμα των αστυνομικών και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Μάλιστα το ένα από τα τρία αγόρια, την ώρα της διαφυγής, μπήκε σε κατάστημα και «ξεφορτώθηκε» μια νάιλον σακούλα που κρατούσε.

Οι άνδρες της «Δράση», κατάφεραν τελικά λίγη ώρα αργότερα να ακινητοποιήσουν τα τρία ύποπτα άτομα, ηλικίας 16, 16 και 23 ετών και τους οδήγησαν στην Κρατική Ασφάλεια.

Όπως αποδείχτηκε κατά τον έλεγχο που τους έγινε, ο ένας από αυτούς είχε μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης, μια ναυτική φωτοβολίδα, ενώ μέσα στη σακούλα που «ξεφορτώθηκαν» υπήρχε ένα πλαστικό δοχείο με εύφλεκτο υγρό.

Σε βάρος των νεαρών, που οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων από κοινού, κατασκευή και κατοχή εμπρηστικών υλών και παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.