Ειδικά εκπαιδευμένα δελφίνια μετέφεραν οι Ρώσοι στο λιμάνι της ΣεβαστούποληςΤο Ναυτικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ (USNI) ανακοίνωσε ότι οι Ρώσοι μετέφεραν ειδικά εκπαιδευμένα δελφίνια στην είσοδο του κόλπου της Σεβαστούπολης, σε κλωβούς στην είσοδο του λιμανιού  για να περιπολούν και εξοντώνουν δύτες Ουκρανούς ή δυτικούς που θα επιχειρήσουν διείσδυση και δολιοφθορά στον ομώνυμο ναύσταθμο!
Οι εκπαιδεύσεις δελφινιών ξεκίνησαν στις δεκαετίες του ΄50 και του ’60 τόσο στην Σοβιετική Ένωση, όσο και στις ΗΠΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν από το «Romania Defense», αναφέρουν ότι ήδη έχουν χρησιμοποιηθεί και αποτρέψει αποστολές διείσδυσης δυτών. Τους σκοτώνουν επί τόπου πέφτοντας με το ρύγχος επάνω τους.
Οι Ρώσοι, προχώρησαν επίσης στην τοποθέτηση φράγματος στο λιμάνι της Σεβαστούπολης βάσει φωτογραφιών της αμερικανικής εταιρείας Planet Labs για να αποτρέψουν την είσοδο killer-seadrones

Ένα τέτοιο μη επανδρωμένο σκάφος καταστράφηκε από τον ρωσικό στρατό κοντά στη Σεβαστούπολη και ένα άλλο περισυνέλεξαν οι Ρώσοι κοντά στην πόλη αφού ξεβράστηκε στην ακτή από τα κύματα.
Τα θαλάσσια drones, που ονομάζονται αυτόνομα τακτικά συστήματα (MANTAS), μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για συλλογή πληροφοριών, αναγνώριση, επιτήρηση και στόχευση, όσο και για αποστολές χτυπήματος εχθρικών πολεμικών πλοίων, που μετατρέπονται σε killer-drones

Ο κόλπος της Σεβαστούπολης είναι μια ημι-κλειστή, τύπου εκβολών, περιοχή, που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της χερσονήσου της Κριμαίας.

Έχει έκταση 7,96 τετραγωνικά χιλιόμετρα (πάνω από 7,5 χιλιόμετρα μήκος και περίπου ένα χιλιόμετρο πλάτος). Μέσα σε αυτό βρίσκεται η Ναυτική Βάση της Κριμαίας του ρωσικού Στόλου από τον 18ο αιώνα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.