Η Κάμαλα Χάρις ενεπλάκη σε τροχαίο καθώς κατευθυνόταν προς τον Λευκό Οίκο


Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, την ώρα που κατευθυνόταν προς τον Λευκό Οίκο. Το συμβάν καταγράφηκε αρχικά λανθασμένα ως «μηχανική βλάβη».

Συγκεκριμένα, η Χάρις κατευθυνόταν προς τον Λευκό Οίκο λίγο πριν τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας, όταν ο οδηγός του SUV της έκανε μια λανθασμένη κίνηση και χτύπησε σε κράσπεδο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των μυστικών υπηρεσιών, Άντονι Γκουλιέλμι.

Η πρόσκρουση ήταν αρκετά σφοδρή ώστε το ελαστικό να χρειαστεί αντικατάσταση. Για αυτό το λόγο, η αυτοκινητοπομπή της Χάρις ακινητοποιήθηκε, ανέφεραν πηγές στη Washington Post.

Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο -από κάποιο κοντινό κτήριο- και στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνονται ένοπλοι φρουροί να στέκονται γύρω από τα οχήματα, που ήταν ακινητοποιημένα στην είσοδο μιας υπόγειας διάβασης. Η Χάρις απομακρύνθηκε από το σημείο για λόγους ασφαλείας.

Πάντως, μια γυναίκα που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση την αναγνώρισε, αφού στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Ω Θεέ μου, είναι η Κάμαλα! Είναι αυτή, εκεί είναι, την είδα. Ήταν στο αυτοκίνητο που τράκαρε - αυτό είναι τρελό!».

Ως «μηχανική βλάβη» αναφέρθηκε αρχικά το ατύχημα

Το ατύχημα είχε αρχικά χαρακτηριστεί από τις μυστικές υπηρεσίες ως «μηχανική βλάβη», ακόμη και σε μια αναφορά προς την ανώτερη ηγεσία που εξηγούσε την καθυστέρηση της αυτοκινητοπομπής, σύμφωνα με πηγές της Washington Post.

Ο Γκουλιέλμι κατηγόρησε την κακή επικοινωνία για αυτό. Ωστόσο, η Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών, Κιμ Τσιτλ, εκμυστηρεύτηκε σε συμμάχους ότι την ενοχλούσε η ανακρίβεια του συναγερμού.

Η αντιπρόεδρος λέγεται ότι αμφισβητεί πως μπορεί να συμβεί ένα τέτοιο ατύχημα δεδομένου του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης που παρέχεται στους οδηγούς της.

Η εκπρόσωπος της Χάρις, Κίρστεν Άλεν, είπε στην Washington Post: «Η αντιπρόεδρος δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό και εκτιμά τη γρήγορη ανταπόκριση από το προσωπικό που τη μετέφερε στον Λευκό Οίκο με ασφάλεια».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.