ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 58 ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΣΕ ΚΑΝΤΙΝΑ



 ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 58 ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ  ΣΕ ΚΑΝΤΙΝΑ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο επιχειρηματίας Γ. Μ. χαροπαλεύει στην εντατική μετά από επίθεση με 15 μαχαιριές που δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Βαρυμπόμπη.

Όλα ξεκίνησε σε μια καντίνα στη Βαρυμπόμπη στις 04.30 ξημερώματα Παρασκευής όταν δυο νεαροί ηλικίας 20 και 25 χρονών άρχισαν ξαφνικά να τσακώνονται για την σειρά προτεραιότητας με τον Γιάννη Μάρκου και ακόμη δυο άνδρες.

Οι πέντε άνδρες άρχισαν να λογομαχούν όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε με αυτό 15 φορές τον άτυχο επιχειρηματία και τράπηκε σε φυγή μαζί με τον 20χρονο φίλο του.

Η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο που μέχρι τώρα δεν έχει πει κάτι στους αστυνομικούς για το συμβάν αλλά και για το που βρίσκεται ο 25χρονος φίλος του.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ήδη έχει υποβληθεί σε 3 χειρουργεία. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις 15 μαχαιριές τον έχει πετύχει στη μηριαία αρτηρία.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.