Οι 50 αποχρώσεις της διαφθοράς του Ανδρέα Πάτση


ΠΚ

Ο Ανδρέας Πάτσης είναι φιλόδοξος. Απεφάσισε να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους νόμους και τους κανόνες αποδεκτής πολιτικής συμπεριφοράς. Πείστηκε πως πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτήν την περίοδο της θητείας του για να διασφαλίσει το κομπόδεμά του. Έχουμε και λέμε..: 

1) O Ανδρέας Πάτσης είναι  συνεργάτης νομικής εταιρείας του εξωτερικού, της  DLA PIPER , η οποία παρέχει στα ΕΛΤΑ εκπροσώπηση στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Είναι παράνομη για έλληνα βουλευτή η απασχόληση του  σε τέτοια εταιρεία λόγω ασυμβίβαστου.

2) Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής,  με απευθείας ανάθεση έδωσε ένα εκατομμύριο ευρώ στον Ανδρέα  Πάτση  μέσω της εταιρείας DLA PIPER, η οποία ανέλαβε με αυτόν τον τρόπο να εκπροσωπήσει τα ΕΛΤΑ. Είναι πολιτικά μία απολύτως επιλήψιμη ενέργεια.

3)   Ο Ανδρέας Πάτσης δεν έχει αναφέρει τίποτα εκ των παραπάνω αλλά και όσον αφορά το συνολικό ποσό των 4,3 εκατ. ευρώ με το οποίο εξαγόρασε τα κόκκινα δάνεια, στο Πόθεν Έσχες του. Πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του ισχύοντος νόμου.

4)   Βασικό στήριγμα του Ανδρέα Πάτση στον κυβερνητικό μηχανισμό είναι ο Στέλιος Πέτσας. Φίλος κολλητός, κουμπάρος του αγαπητός, κομματικός του συνοδοιπόρος απαραίτητος.

5)   Ο Ανδρέας Πάτσης φέρεται να είναι ιδιοκτήτης τριών εταιρειών που έχουν σχέση με διαχείριση «κόκκινων» δανείων.

6)   Ο γιός του Ανδρέα Πάτση, Πάρις Πάτσης ,ετών τριάντα, στέλεχος και αυτός της Νέας Δημοκρατίας, δραστηριοποιείται με αρμοδιότητα τα κόκκινα δάνεια στον αντίστοιχο κομματικό τομέα.  Κατά μάνα ,κατά κύρη κατά νου και νοικοκύρη. Για κάποιο λόγο η σελίδα που αναφέρεται στον υιό Πάτση στην ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας έχει κατέβει από το απόγευμα της Τρίτης. Η επίσημη κομματική δραστηριότητα του Πάρι  Πάτση είναι « Συντονιστής θεματικής ενότητας μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων». Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει δηλαδή.

7) Ο Ανδρέας Πάτσης  αποπέμφθηκε από την Νέα Δημοκρατία αλλά ο μηχανισμός ο οποίος τον στήριξε τις παρανομίες του είναι εκεί. Ο Κυριάκος Πιερρακάκης οφείλει να υποβάλει την παραίτηση του και κατόπιν να δώσει εξηγήσεις. Μιλάμε για υπαρκτό ενυδρείο διαφθοράς εντός του κυβερνητικού και του κομματικού μηχανισμού. Πρόκειται για θεσμικό κατήφορο . Τέλος. 

zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.