Μυνήματα Κ.Καραμανλή και Α.Σαμαρά πρός Κ.Μητσοτάκη με την απουσία τους από τις εκδηλώσεις για τα 48 χρόνια ίδρυσης της ΝΔ!




Με δυο ηχηρές απουσίες, αυτή του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, βρίσκεται σε εξέλιξη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΚΟ της ΝΔ για τα 48 χρόνια από την ίδρυσή της.

Ο πρωθυπουργός την ώρα που δέχεται πυρά και εκ των έσω για τις πολιτικές επιλογές του σε κρίσιμα θέματα, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί επέλεξαν να απουσιάσουν από την ομιλία τους στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα.

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί συνεχίζουν τις επαφές με κομματικούς παράγοντες, μια διαδικασία που ξεκίνησε μετά την ΔΕΘ, όταν ο Κ.Καραμανλής αρνήθηκε να χειροκροτήσει τον Κ.Μητσοτάκη.

Είχαν προηγηθεί οι σφοδρές επιθέσεις των κυβερνητικών κονδυλοφόρων στον Κ.Καραμανλή μετά την ομιλία του στην Κρήτη.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 12 μ.μ. στελέχη της «καραμανλικής» αλλά και της «σαμαρικής» πτέρυγας που έχουν εκδιωχθεί ή αποστασιοποιηθεί από τη ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη, οργανώνουν συγκέντρωση, μαζί με κόμματα και πολιτικούς φορείς που κινούνται στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο εκτός ΝΔ, με ομιλίες και θέμα «Αντί-ΔΕΘ 2022» στο Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Αθηναίων.

Στην συγκέντρωση θα μιλήσουν πολλές προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς και της δεξιάς παράταξης πρώην υπουργοί, βουλευτές, καθηγητές Πανεπιστημίου κλπ.

Θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ιωάννα Λαζαρίδη.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.