Ο Σολτς έρχεται στην Αθήνα και πρέπει να του δώσουμε 2 δις για αχρείαστο εκσυγχρονισμό αρμάτων;


Ο Σολτς έρχεται στην Αθήνα και πρέπει να του δώσουμε 2 δις για αχρείαστο εκσυγχρονισμό αρμάτων;

Ο Γερμανός καγκελάριος Ο.Σολτς, έρχεται στις 27 Οκτωβρίου στην Αθήνα και στις αποσκευές του έχει και εξοπλιστικά προγράμματα για τα οποία θα ζητήσει υπογραφή. Ένα απ ΄ αυτά είναι το παντελώς αχρείαστο για την Ελλάδα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού αρμάτων μάχης Leopard! Κόστος; Μόλις…2 δις ευρώ!!!

Το ΓΕΣ έχει την άποψη ότι ο εκσυγχρονισμός αυτού του κόστους δεν είναι απαραίτητος και αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας. Ωστόσο φαίνεται ότι στο ΓΕΕΘΑ έχουν άλλη οπτική γωνία και αναζητούν από που θα βρουν τα λεφτά!

Για το πρόγραμμα των 2 δις έχουμε γράψει πάμπολλες φορές όπως και για την απαξιωτική συμπεριφορά εκπροσώπων των Γερμανών μέσα στη Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών, όταν είχαν απαιτήσει την υλοποίηση του προγράμματος. Παρόλα αυτά η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται ότι είναι αδύναμη να πει όχι ακόμη και στα αυτονόητα και δεν αποκλείεται να φορτώσει στους πολίτες ακόμη 2 δις για ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα που δεν χρειάζεται!
Από Militaire News 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.