Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα



Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το κορίτσι διέφυγε από εκεί όπου βρισκόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη τηλεφώνησε στους γονείς της και τους ανέφερε πως είναι στα ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο. «Ελάτε να με πάρετε» τους είπε. Οι γονείς έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν το παιδί τους.

Η αρπαγή της 14χρονης σημειώθηκε μπροστά στην αδελφή της στις 7 Οκτωβρίου στη Νίκαια. Τα δύο κορίτσια κατευθύνονταν προς τον φούρνο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους, όταν ένας άνδρας άρπαξε με βία την Μαρκέλλα, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν. Η αδελφή της, που ειδοποίησε τους γονείς τους, φέρεται να είπε ότι μαζί με τον άνδρα που άρπαξε την Μαρκέλλα βρίσκονταν ακόμη πέντε άτομα. Οι δράστες φέρεται να επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα τα οποία εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά στα έντρομα κορίτσια.

Η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Νίκαιας και αμέσως σήμανε συναγερμός. Το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 14χορνης προκειμένου να βρεθεί κάποιος ο οποίος να γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται η 14χρονη και ενεργοποιήθηκε Amber Alert.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.