Θρίλερ με την αρπαγή της 14χρονης στη Νίκαια - Είχε απαχθεί ξανά πριν 20 ήμερες



Πριν από 20 ημέρες, ο ίδιος άνθρωπος, ένας 32χρονος είχε αρπάξει και τότε το κορίτσι, ενώ φέρεται να το βίασε σε ένα υπόγειο.
Για δεύτερη φορά απήχθη την Παρασκευή, περίπου στις 9.30 το βράδυ, η 14χρονη κοπέλα, ενώ πήγαινε με την αδερφή της στον φούρνο της γειτονιάς.

Την ώρα που τα δύο κορίτσια βρίσκονταν στο δρόμο, σταμάτησε ξαφνικά ένα αυτοκίνητο και βγήκαν από αυτό περίπου 6 άτομα, μεταξύ αυτών και ένας 32χρονος παντρεμένος με δύο παιδιά - χωρισμένος πρόσφατα - ο οποίος φλέρταρε την κοπέλα.

Σύμφωνα με το Mega, o άνδρας άρπαξε την 14χρονη, την έβαλε με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο του και απομακρύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ πρώτα χτύπησαν την μεγαλύτερη αδερφή.

Η πρώτη αρπαγή της κοπέλας συνέβη πριν από 20 μέρες, όταν πήγαινε το πρωί στο σχολείο - από τον ίδιο τον 32χρονο και με τον ίδιο τρόπο.

Έπειτα από παρέμβαση του αδερφού του, ο 32χρονος είχε εγκαταλείψει το κορίτσι την επόμενη μέρα στις 3 το μεσημέρι στην πλατεία της περιοχής.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.