Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης



Εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη και ο πατέρας της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών κατά την χθεσινή έρευνα στο σπίτι της οικογένειας.

Χθες Τετάρτη, συνελήφθη η μητέρα του μικρού κοριτσιού με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας καθώς βρέθηκαν εμβάσματα στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Σήμερα η 37χρονη μητέρα οδηγείται στην ανακρίτρια, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.
Η σύλληψη της μητέρας ήταν θέμα χρόνου για τον εισαγγελέα, με βάση τα στοιχεία που εντόπισε αλλά και τα «κενά» στη συμπεριφορά της, από τη στιγμή που έγινε η πρώτη καταγγελία για το βιασμό της κόρης της.

Τα ποσά που βρέθηκαν να πήγαιναν στον τραπεζικό της λογαριασμό, δεν θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν για τον καθαρισμό του καταστήματος του 53 χρόνου, καθώς τέτοιου είδους ποσά δίνονται στο χέρι του εργαζομένου.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές, έχουν μέσω του κινητού του παιδιού πρόσβαση στην διαδικτυακή εφαρμογή όπου φαίνεται ότι εκατοντάδες άτομα έμπαιναν για να κλείσουν ραντεβού με τη 12χρoνη. Βρήκαν μάλιστα ολόκληρους διαλόγους στους οποίους το κορίτσι εμφανιζόταν ως 16χρονη, όταν τη ρωτούσαν για την ηλικία της.

Οι διάλογοι κατέληγαν στο σημείο όπου θα την περίμενε ο βιαστής, όπως συμφωνούσαν από την αρχή, σε ένα σημείο πίσω από τον παλιό σταθμό των τρένων.

Όμως το παιδί είπε στις αρχές, ότι ποτέ δεν έκανε το ίδιο αυτούς τους διαλόγους, καθώς όλα τα χειριζόταν η μητέρα του. Τα νήματα αυτής της ανατριχιαστικής επιχείρησης φαίνεται πως κινούσαν η μητέρα της 12χρονης κ 53χρόνος που έχει συλληφθεί.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις συνομιλίες καταγράφεται και το εμετικό παζάρι της ντροπής με διαλόγους για τις τιμές. Ψυχολόγοι του ανηλίκων που ξέρουν πως να ρωτούν τα ανήλικα θύματα τέτοιων υποθέσεων για τόσο σκληρά θέματα κατάφεραν να κάνουν τη 12χρονη να μιλήσει και διαπίστωσαν ότι απέφευγε να πει οτιδήποτε για τη μητέρα της. Τα ερωτήματα ήταν πια «βουνό» για τους χειριστές της υπόθεσης που καταλάβαιναν ότι η σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης ήταν σε γνώση της μητέρας της και όχι μόνο σε γνώση…

Η υπόθεση για τις δικαστικές αρχές τώρα ξεκινά και η διερεύνηση της επίσης καθώς θα ερευνηθούν και αλλά πρόσωπα από τον οικογενειακό περίγυρο του παιδιού.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.