Συνεδριάζει σήμερα στις 12:00 το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κ.Μητσοτάκη



Σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, συνεδριάζει, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, το υπουργικό συμβούλιο.

Τα θέματα της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου είναι τα εξής:

  1. Εισήγηση από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, σχετικά με την πορεία εφαρμογής του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0
  2. Ενημέρωση από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, για τα οικονομικά ζητήματα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  3. Ενημέρωση από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για τον μηχανισμό εξορθολογισμού αρμοδιοτήτων πολυεπίπεδης διακυβέρνησης.
  4. Παρουσίαση από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, του νομοσχεδίου για τη στεγαστική πολιτική.
  5. Παρουσίαση από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, και τον υφυπουργό, Γιώργο Κώτσηρα, του νομοσχεδίου για την εναρμόνιση των βασικών κωδίκων με τη σύμβαση για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρίες.
  6. Παρουσίαση από τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη και τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, του νομοσχεδίου για την οργάνωση των σχέσεων κράτους και πολίτη (Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας).
  7. Παρουσίαση από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, των νομοθετικών πρωτοβουλιών:
α) Σύσταση Εθνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών,

β) Κύρωση τροποποίησης της Σύμβασης Παραχώρησης του έργου «Ανάπτυξη εμπορευματικού κέντρου Θριάσιου Πεδίου»,

γ) Ερανιστικό νομοσχέδιο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.