Τη νύχτα έρχονται τα τουρκικά UAV! Νέα κόλπα από τους Τούρκους και …συμπόνοια από τους συμμάχους μας

 


Τη νύχτα έρχονται τα τουρκικά UAV! Νέα κόλπα από τους Τούρκους και …συμπόνοια από τους συμμάχους μας



Στις 3:32 τα ξημερώματα τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος πέταξε πάνω από την Κίναρο! Τι τελευταίες ημέρες οι Τούρκοι το έχουν «κάνει συνήθειο» να εμφανίζονται ξημερώματα στο Αιγαίο και να πετάνε τα μην επανδρωμένα αεροσκάφη τους πάνω από την Κίναρο.

Τις τελευταίες ημέρες είναι αυξημένος ο αριθμός των παραβιάσεων, για τις οποίες επίσης οι Τούρκοι χρησιμοποιούν σχεδόν αποκλειστικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Χθες για παράδειγμα είχαμε 63 παραβιάσεις, με τις 60 να γίνονται από UAV.

Είναι προφανές ότι κάτι συμβαίνει με τη συντήρηση των μαχητικών τους αλλά αυτό δεν είναι λόγος εφησυχασμού .

Το θέμα δεν είναι να μετράμε τις προκλήσεις και να προσπαθούμε να αναλύσουμε τι κάνει η Τουρκία, αλλά να δούμε πως εμείς θα το αντιμετωπίσουμε. Όπως είπε ο διεθνολόγος Σταύρος Καλεντερίδης στο militaire.gr «ο κατευνασμός συνεχίζει να ζει και να βασιλεύει» στην Αθήνα και αυτό όπως η πραγματικότητα μας δείχνει, αποθρασύνει την Τουρκία.

Δεν έχουμε διαπιστώσει καμία διάθεση αλλαγής στη στάση μας και για να μην βιαστούν κάποιοι να μιλήσουν για καταρρίψεις -κάτι που ίσως να επιζητά η τουρκική πλευρά- εννοούμε αλλαγή σε ότι έχει να κάνει με τους «συμμάχους» μας. Είναι τουλάχιστον θλιβερά τα δημοσιεύματα που μας παρουσιάζουν ως «πτωχούς συγγενείς» που μας …συμπαραστέκονται χτυπώντας μας στην πλάτη και διαβεβαιώνοντας μας ότι …είναι δίπλα μας! Είναι δίπλα μας επειδή πληρώνουμε αδρά -σε εξοπλισμούς- και ΔΕΝ θα είναι δίπλα μας όταν τους χρειαστούμε. Κάποιος λοιπόν από την Αθήνα θα πρέπει να τους εξηγήσει ότι δεν μπορεί να έχουμε δώσει τα πάντα σε αυτές τις συμμαχίες και το μόνο που λαμβάνουμε είναι …συμπόνοια.
Από
Militaire News

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.