Διαψεύδει κατηγορηματικά η νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι ειδήσεις των social media σχετικά μρ την πολιτική που θα ακολουθήσει!!





 

Η πρόεδρος του κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας, με ανάρτησή της στο Twitter, αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής, καθώς και σε άρθρα του ιταλικού Τύπου που αφορούν την σύνθεση της νέας κυβέρνησης της χώρας.

«Βρίσκω αρκετά σουρεαλιστικό, ένας κάποιος Τύπος να επινοεί δηλώσεις μου και να δημοσιεύει εντελώς ανύπαρκτα ρεπορτάζ. Ας το πάρουν απόφαση: η κεντροδεξιά, ενωμένη, κέρδισε και είναι έτοιμη να κυβερνήσει. Φτάνει με την παραποίηση της πραγματικότητας», έγραψε η Ιταλίδα πολιτικός.

Παράλληλα, ανήρτησε τίτλο της εφημερίδας La Stampa στον οποίο αναφέρεται: «Η Μελόνι δεν θέλει τον Σαλβίνι : “δεν τον θέλω, είναι φιλορώσος”» και της εφημερίδας La Repubblica, ο οποίος έχει ως εξής: «Βέτο της Μελόνι για τον Σαλβίνι. “O Ματέο δεν θα αναλάβει κρίσιμο υπουργείο”».

    Trovo abbastanza surreale che certa stampa inventi di sana pianta miei virgolettati, pubblicando ricostruzioni del tutto arbitrarie.

    Si mettano l’anima in pace: il centrodestra unito ha vinto le elezioni ed è pronto a governare. Basta mistificazioni. pic.twitter.com/KzkjfTQBh2

    — Giorgia Meloni 🇮🇹 ن (@GiorgiaMeloni) September 28, 2022

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις και τις ζυμώσεις για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, σήμερα ο ιταλικός Τύπος γράφει ότι ο συντονιστής της Φόρτσα Ιτάλια και πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταϊάνι και ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι μπορεί να οριστούν αντιπρόεδροι της νέας κυβέρνησης και ότι δεν αποκλείεται ο Σαλβίνι, να εξασφαλίσει και υπουργείο.

Ο τηλεοπτικός όμιλος Μπερλουσκόνι μεταδίδει, τέλος, ότι οι διαδικασίες για την σύνθεση της κυβέρνησης μπορεί, κατά το δυνατόν, να επισπευσθούν: όπως ανέφερε, στις 17 Οκτωβρίου η Μελόνι μπορεί να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα και έπειτα από δυο ημέρες η νέα κυβερνητική ομάδα να μπορέσει να ορκισθεί στο προεδρικό μέγαρο Κυρηνάλιο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.