Στις φλόγες η τεράστια αγορά του Παρισιού Rungis ..Αγνωστη η αιτία της πυρκαγιάς
 

Μια στήλη σκοτεινού καπνού υψωνόταν πάνω από το Παρίσι την Κυριακή έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε μια τεράστια αγορά προϊόντων που προμηθεύει τη γαλλική πρωτεύουσα και τη γύρω περιοχή με μεγάλο μέρος των φρέσκων τροφίμων της και αυτοχαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη του είδους της στον κόσμο.
Στη μάχη με τις φλόγες τεράστια πυροσβεστική δύναμη

Οι πυροσβέστες κάλεσαν τον κόσμο να μείνει μακριά από την περιοχή στα νότια προάστια του Παρισιού, καθώς 100 αξιωματικοί και 30 πυροσβεστικά οχήματα έδιναν μάχη με την πυρκαγιά στη διεθνή αγορά Rungis.


Ο λοχαγός Marc Le Moine, εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Παρισιού, δήλωσε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και δεν υπήρχε κίνδυνος εξάπλωσής της από την αποθήκη μεγέθους γηπέδου ποδοσφαίρου, που καλύπτει έκταση 7.000 τετραγωνικών μέτρων (1,7 στρέμματα), είπε.

Η αιτία της πυρκαγιάς ήταν άγνωστη αλλά θα διερευνηθεί, πρόσθεσε. Η εκτεταμένη χονδρεμπορική αγορά είναι μια πραγματική πόλη από μόνη της, με περισσότερους από 12.000 ανθρώπους να εργάζονται εκεί και αποθήκες γεμάτες με φρούτα και λαχανικά, θαλασσινά, κρέατα, γαλακτοκομικά προϊόντα και λουλούδια από όλη τη Γαλλία και όλο τον κόσμο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.