Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πληρωμής του power pass 2Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε την οριστική ημερομηνία κατά την οποία θα πιστωθούν τα νέα ποσά στους λογαριασμούς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα είπε η πληρωμή θα γίνει μέχρι και τη Δευτέρα 26/9.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι της νέας πληρωμής
Όσοι έλαβαν το επίδομα και την προηγούμενη φορά αναμένεται να το λάβουν και τώρα. Όσοι δεν έκαναν αίτηση ή απορρίφθηκε η αίτησή τους δεν θα είναι στη λίστα της πληρωμής. Παράλληλα, δεν χρειάζεται κάποια νέα ενέργεια ή νέα αίτηση στο vouchers.gov.gr.Τα στοιχεία για τους λογαριασμούς ρεύματος του Ιουνίου θα ληφθούν από τους παρόχους ενέργειας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.