Δανία: Το μισό φυσικό αέριο των αγωγών Nord Stream έχει ήδη διαρρεύσει σε λιγες μερες θα διαρρευσει ολο

Δανία: Το μισό φυσικό αέριο των αγωγών Nord Stream έχει ήδη διαρρεύσει

  Δανία: Το μισό φυσικό αέριο των αγωγών Nord Stream έχει ήδη διαρρεύσει σε λιγες μερες θα διαρρευσει ολο 

 
Ολοι ψαχνουν να βρουν ποιος εκανε την δολιοφθορα ..ομως για να δουμε ποιος πραγματικα την εκανε θα περιμενουμε τα αποτελεσματα ,,Αν τα υπολειματα οπλων βρεθουν και ειναι αμερικανικα ηη του ΝΑΤΟ εχουν γινει απο ρωσους σιγουρα αν ειναι ρωσικα απο αμερικανους ηη του ΝΑΤΟ  σιγουρα ,,,ετσι πανε οι δολιοφθορεσ αλληλοκατηγορουντε και η ουσια παντα ειναι να πληρωνει ο λαος ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ 

 
Το μισό και πλέον από το αέριο που περιείχαν οι αγωγοί στον βυθό της Βαλτικής Θάλασσας στους οποίους σημειώθηκαν ανεξήγητες εκρήξεις νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έχει πλέον διαρρεύσει, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Ενέργειας της Δανίας την Τετάρτη.

Με αυτόν τον ρυθμό, οι δύο αγωγοί, που υφίστανται διαρροές σε τρία σημεία, αναμένεται να αδειάσουν την Κυριακή, δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας, ο Κρίστοφερ Μπέτσαου.

Κατά τους υπολογισμούς της υπηρεσίας, η περιβαλλοντική επίπτωση της διαρροής είναι σχεδόν ίση με αυτή που έχουν στο περιβάλλον οι εκπομπές της Δανίας σε ετήσια βάση. Διαρρέει κυρίως μεθάνιο, κατά την ίδια πηγή.

Δεν θεωρείται πως υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του πληθυσμού, ιδίως των κατοίκων του νησιού Μπορνχόλμ, στη Βαλτική Θάλασσα, σύμφωνα με την υπηρεσία.

Η Δανία, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το NATO πιστεύουν ότι οι διαρροές στους Nord Stream και Nord Stream 2 οφείλονταν σε «δολιοφθορά».


 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.