Μας κάνουν «πλάκα» οι Τούρκοι και διαμαρτύρονται για τα…M113 που στείλαμε σε νησιά!!!Μας κάνουν «πλάκα» οι Τούρκοι και διαμαρτύρονται για τα…M113 που στείλαμε σε νησιά!!!


Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο Έλληνας πρέσβης έχει κληθεί στο ΥΠΕΞ για να του…διαμαρτυρηθούν οι Τούρκοι επειδή μεταφέρουμε «αμερικανικά τεθωρακισμένα» στα νησιά! Επικαλούνται μάλιστα τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει τα UAV τους!!!

Στα νησιά στέλνουμε M113 και μεταχειρισμένα τεθωρακισμένα οχήματα M1117 που μας έδωσαν οι Αμερικανοί, για να αντικαταστήσουμε τα BMP-1 που ήδη αποσύρονται! Τα ρωσικά τεθωρακισμένα μπορεί να ήταν παμπάλαια αλλά η σύγκριση δύναμης πυρός με αυτά που στέλνουμε είναι για γέλια. Κι όμως οι Τούρκοι διαμαρτύρονται χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα να επικαλεστούν την κατασκοπεία που κάνουν με τα UAVs!!!
Από Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.