Eιναι Ναζί ο Ζελένσκι,,,,Ομαδικές διαμαρτυρίες Ισραηλινών στην Ζουγκλα


Eιναι Ναζί ο  Ζελένσκι,,,,Ομαδικές διαμαρτυρίες Ισραηλινών στην Ζουγκλα 

Πολλές είναι οι διαμαρτυρίες Ισραηλινών αναγνωστών της «Ζούγκλας» σχετικά με τον πρόεδρο της Ουκρανίας. Δείτε μία από τις επιστολές που έστειλε αναγνώστης της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και αφορά στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Το κείμενο εστάλη στα αγγλικά και έχει μεταφραστεί: 

«Η Ουκρανία είναι μοναδική: Ο αντισημιτισμός στην Ουκρανία, ο σεβασμός και η δοξολογία των χειρότερων δραστών των αντισημιτικών πογκρόμ και σφαγών δεν ανήκουν σε κάποια «εξτρεμιστική μειονότητα» αλλά διαιωνίζονται από επίσημα καθεστώτα και θεσμούς. 

Ήταν επίσημα καθεστώτα και θεσμοί που εξέδωσαν Γραμματόσημα το 2018, τα οποία εκθειάζουν τους αξιωματικούς της «Ουκρανικής SS Γαλικιανής Μεραρχίας» που συμμετείχαν στη σφαγή του Ολοκαυτώματος.

Ήταν ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών που χρησιμοποίησε αντισημιτική ρητορική εναντίον του Ισραήλ. 

Ήταν ο Ουκρανός πρόεδρος, Ζελένσκι, που απένειμε τα «Μπογκντάν Χμελνίτσκι» βραβεία.

Ήταν η εθνική τράπεζα της Ουκρανίας που έκοψε χαρτονομίσματα για τα «Μπογκντάν Χμελνίτσκι» το 2018. 

Ήταν τα επίσημα κρατικά τηλεοπτικά κανάλια που διέκοψαν τα προγράμματά τους στις 25 Μάϊου 2016 για να μεταδώσουν την εικόνα ενός κεριού που σιγοκαίει για 60 λεπτά για να τιμήσουν την 90η επέτειο του θανάτου του Σιμόν Πετλιούρα. Ο Πετλιούρα ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο 50.000 Εβραίων συμπατριωτών του τη περίοδο 1917 -1921.

Είναι το oυκρανικό καθεστώς που αρνείται να ασκήσει δίωξη στον Ουκρανό που μαχαίρωσε τον αρχηγό της εβραϊκής κοινότητας με την κατηγορία αντισημιτικού μίσους, κατηγορώντας τον εν τέλει για «εκ προ μελέτης χουλιγκανισμό».

Είναι το ουκρανικό καθεστώς που εξυμνεί τέρατα σαν τον Χμελνίτσκι, Πετλιούρα, Μπαντέρα, Σουχέβιτς και άλλους αξιωματικούς της «Ουκρανικής SS Γαλικιανής Μεραρχίας» σε δρόμους, πλατείες και μνημεία σε όλη την Ουκρανία». 
zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.