ΙΤΑΛΙΑ ..8 άνθρωποι πνίγηκαν και τρεις αγνοούνται απο τις Φονικές νεροποντές τα δυο παιδια

 Τρόμος στην Ιταλία από την κακοκαιρία

 ΙΤΑΛΙΑ ..8 άνθρωποι πνίγηκαν και τρεις αγνοούνται απο  τις Φονικές νεροποντές τα δυο παιδια

8 νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει από χθες την περιφέρεια Μάρκε της κεντρικής Ιταλίας.

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια στην Ανκόνα , ένας έχασε τη ζωή του όταν το ΙΧ του παρασύρθηκε από τα νερά στο Μπετολελε, άλλοι 4 στην Όστρα, ένας στο Τρεκαστέλλι και ένας στην Μπαρμπάρα.

Εχουν δηλωθεί τρεις αγνοούμενοι. Ανάμεσά τους δυο  παιδία.  το παιδί βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του στο αυτοκίνητο όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Η μητέρα σώθηκε, ωστόσο το παιδί αγονείται.

Στο χωριό Καντιάνο, το οποίο έχει πλημμυρίσει, το νερό έφτασε μέχρι τον πρώτο όροφο των σπιτιών, ενώ στην ευρύτερη περιοχή έχουν διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και οι τηλεφωνικές συνδέσεις.

Παρα την μεγαλη κινητοποιηση  απο την αστυνομία,  Πολιτική Προστασία και η πυροσβεστική υπηρεσία.η κατασταση ειναι υπερβολικα κρισιμη

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.