Έχει χαθεί η μπάλα!Η ΕΥΔΑΠ ελέγχει με εταιρεία τηλέφωνα και υπολογιστές εργαζομένων για…διαρροή απορρήτων!



 Έχει χαθεί η μπάλα!Η ΕΥΔΑΠ ελέγχει με εταιρεία τηλέφωνα και υπολογιστές εργαζομένων για…διαρροή απορρήτων!


«Έχει χαθεί η μπάλα»! Η «μόδα» με το απόρρητο και το κυνήγι μαγισσών έχει αρχίσει να προσλαμβάνει άκρως επικίνδυνες διαστάσεις! Ενδεικτικά τα όσα συμβαίνουν στην ΕΥΔΑΠ και καταγγέλει με ανακοίνωση της η ΓΣΕΕ. Η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει…

Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ:

Η ΓΣΕΕ  καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση της Διοίκησης της ΕΥΔΑΠ να προχωρήσει στην πρόσληψη εταιρειών για τον έλεγχο τηλεφώνων και υπολογιστών μελών του Δ.Σ, ανάμεσά τους και εργαζομένων, με το επιχείρημα της διαρροής εμπιστευτικών πληροφοριών.

Η Συνομοσπονδία τονίζει ότι πρόκειται για άτοπο επιχείρημα “δήθεν διαρροής” εμπιστευτικών εταιρικών πληροφοριών οι οποίες αφορούν στο ύψος μερίσματος, τέθηκαν προς συζήτηση σε αρμόδια συνεδρίαση της Βουλής, πληροφορίες που η ίδια η εταιρεία είχε επικοινωνήσει και ήταν γνωστές εδώ και αρκετούς μήνες. Εφόσον η εταιρεία θεωρεί ότι είχε υποστεί ζημιά, θα έπρεπε να πράξει το αυτονόητο. Να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Τέτοιου είδους πρακτικές, το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν νοσηρό κλίμα και πρέπει να λάβουν τέλος εδώ και τώρα.

Αυτό που ενδιαφέρει τους εργαζόμενους και τους Έλληνες καταναλωτές είναι η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ να σκύψει στα προβλήματα της επιχείρησης και να τα αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά.
Από Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.