Τι πραγματικά συμβαίνει με τις μετακινήσεις τουρκικών στρατευμάτων στην Αδριανούπολη -Λ.Καμπουρίδης

Τι πραγματικά συμβαίνει με τις μετακινήσεις τουρκικών στρατευμάτων στην Αδριανούπολη -Λ.Καμπουρίδης

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ


Γράφει ο Λάζαρος Καμπουρίδης
Αντιστράτηγος ε.α.

Σήμερα σε τουρκικά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης παρουσιάζεται φωτογραφικό υλικό και βίντεο με φάλαγγες στρατιωτικών οχημάτων οι οποίες κινούνται προς την Αδριανούπολη / 54 Μ/Κ Ταξιαρχία, διερχόμενα από Νικομήδεια – Κων/πολη. Σχολιαστές της είδησης οι οποίοι εμφανίζονται ως αυτόπτες μάρτυρες και μάλιστα ανάρτησαν και δικό τους φωτογραφικό υλικό κάνουν λόγο για 300 οχήματα διαφόρων τύπων, συμπεριλαμβανομένων αρματοφορέων, οχημάτων μεταφοράς προσωπικούκαι ρυμουλκούμενων ΑντιαεροπορικώνΠυροβόλων.

Δεν είναι δυνατό από το φωτογραφικό υλικό να επιβεβαιωθεί η είδηση και ειδικότερα ο αριθμός των οχημάτων – μέσων μάχης, ο οποίος όμως εάν επαληθευτεί είναι πολύ μεγάλος.

Εάν η μετακίνηση επιβεβαιωθεί ότι είναι πραγματική, εκτιμάται ότι:

Δεν πρόκειται για οχήματα και μέσα τα οποία επιστρέφουν στις Μονάδες τους από ανακατασκευή.

Πρόκειται για μέσα μάχης τα οποία είχαν αναπτυχθεί στο μέτωπο με τη Συρία και θα είναι η πρώτη φορά από ενάρξεως των επιχειρήσεων των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (2016) που οχήματα και μέσα μάχης Μονάδων της 1ηςΤουρκικής Στρατιάς (Τουρκική Θράκη) επιστρέφουν στις μητρικές τους Μονάδες. Μήπως τελικά η Άγκυρα κλείνει το μέτωπο με τη Συρία;
Από Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.