Εκπαιδευτικός απολύθηκε από το Αρσάκειο- Είχε στηρίξει δημοσίως τους αποφοίτους στην υπόθεση Λιγνάδη


H Τατιάνα Ζωγράφου νηπιαγωγός, συνθέτρια και -μέχρι πρότινος- δασκάλα μουσικής στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού, απολύθηκε πριν μερικές εβδομάδες, μετά από 25 χρόνια εργασίας στο νηπιαγωγείο του Αρσακείου.

Ο λόγος της απόλυσης της Τατιάνας Ζωγράφου καθώς φαίνεται συνάδει με την τόλμη της δασκάλας να υψώσει τη φωνή της, τασσόμενη στο πλευρό των πρώην μαθητών του Αρσακείου σχολείου οι οποίοι κατήγγειλαν λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση από καθηγητές και καθηγήτριές τους.

Η ίδια σχολίασε για την απολύσή της:
“Δυστυχώς είναι αλήθεια η ΑΠΟΛΥΣΗ μου μετά από 25 χρόνια δημιουργικής και έντιμης εργασίας στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού. […] Όλες και όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας. Τις πράξεις μας όμως δεν τις κρίνουν μόνο οι εργοδότες μας. […] Προφανώς είμαι βαθιά ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ. Όμως επαναλαμβάνω ΠΆΝΤΑ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ, ΠΛΆΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ… Αλλιώς δεν χωράμε στην Εκπαίδευση..”

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Τατιάνα Ζωγράφου τον Μάρτιο του 2021

“Διαβάζω διάφορα κουλά. Απόφοιτοι λέει… που διαφωνούν με τους απόφοιτους που καταγγέλλουν συστηματική κακοποίηση λεκτική και ψυχολογική από κάποιους μάλλον παλαιότερους καθηγητές και καθηγήτριές τους, προσπαθούν να προασπιστούν εμάς τους καθηγητές και δασκάλους τους, που υποτίθεται βαλλόμαστε. Μα φυσικά και δεν βάλλεται η αξιοπρέπεια και το κύρος μας, όσων εργαζόμαστε στα Αρσάκεια- Τοσίτσεια Σχολεία. Ποιος σοβαρός άνθρωπος πιστεύει ότι οι καταγγελίες αφορούν την πλειοψηφία εξ ημών; Σας διαβεβαιώνω. ΚΑΝΕΝΑΣ. Όσοι κάνουμε σωστά την εργασία μας κοιμόμαστε με καθαρή τη συνείδησή μας κάθε βράδυ. Και πιστέψτε με αυτό το γνωρίζουν καί οι μαθητές μας καί οι γονείς τους και θέλω να πιστεύω και οι ανώτεροι μας. Είναι η στιγμή που οφείλουμε να κοιτάξουμε όλοι την λεπτομέρεια στο κάδρο.

documentonews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.