Αυξάνονται ραγδαία τα εγκλήματα γυναικοκτονιών!!



 


 Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με τη νέα γυναικοκτονία στην Κομοτηνή, όπου 55χρονη έχασε τη ζωή της, αφότου ο άνδρας της την περιέλουσε με βενζίνη και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά.

Το στυγερό αυτό έγκλημα έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη, με τη γυναίκα να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου οι γιατροί τη διασωλήνωσαν, σε μία προσπάθεια να σώσουν τη ζωή της.

Μόλις η κατάσταση της υγείας της σταθεροποιήθηκε, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων. Δυστυχώς, όμως, η άτυχη 55χρονη δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα τραύματά της σήμερα τα ξημερώματα.

Σημειώνουμε ότι η γυναίκα ήταν άτομο με αναπηρία, καθώς στο παρελθόν είχε χρειαστεί να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του δεξιού της ποδιού, λόγω του διαβήτη από τον οποίο έπασχε.

Ο 63χρονος δράστης και σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας έχει ήδη συλληφθεί από τις αρχές και πρόκειται να δικαστεί για ανθρωποκτονία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον περασμένο Αύγουστο, το ζευγάρι είχε συλληφθεί για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και έκθεση σε κίνδυνο του γιου τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να εξομολογήθηκε στις αρχές ότι επιτέθηκε στη γυναίκα επειδή εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι οι γυναικοκτονίες φαίνεται να βρίσκονται σε έξαρση στη χώρα μας, καθώς μόνο το 2021 17 γυναίκες (περισσότερες από 1 για κάθε μήνα) βρήκαν τραγικό θάνατο στα χέρια του συζύγου ή συντρόφου τους. Αριθμό τον οποίο πλησιάζουμε φέτος, ενώ ακόμα δε βρισκόμαστε καν κοντά στο τέλος του 2022. 



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.