Εξαρθρώθηκε η σπείρα που έκλεβε καταλύτες



Σήκωναν τα αυτοκίνητα με τα χέρια τους για να κλέψουν τους καταλύτες και τα πολύτιμα μέταλλα η τιμή των οποίων φτάνει ακόμα και αυτή του χρυσού! Στη συνέχεια, τα άφηναν να πέσουν με δύναμη αδιαφορώντας για τους περιοίκους που στο μεταξύ είχαν ξυπνήσει από τον θόρυβο.

Η δεύτερη ομάδα είχε «αδυναμία» σε συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτων και χρειάζονταν μόλις λίγα λεπτά για να κόψουν τον καταλύτη και να εξαφανιστούν. Όλα αυτά από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι πριν από λίγες μέρες που οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που τους πέρασαν χειροπέδες, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στη δικαιοσύνη.


Φερόμενος «αρχηγός» των δυο συμμοριών, που δρούσαν κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση, ήταν ένας 28χρονος με το παρατσούκλι «Ντίνος» ο οποίος φρόντιζε να παρέχει όλες τις… ανέσεις στα υπόλοιπα μέλη των δυο συμμοριών.  

 Είναι χαρακτηριστικοί οι διάλογοι που είχαν τα μέλη μεταξύ τους, τους οποίους παρουσιάζει η «Ζούγκλα».  

«ΑΡΧΗΓΟΣ»: Ευτυχώς ούτε γρατζουνιά δεν έβαλα στο αμάξι, ούτε γρατζουνιά, το λεωφορείο… να μην καλέσω την αστυνομία, έχε χάρη… φύγε… κατά τις έξι η ώρα το πρωί, έξι, επτά η ώρα το πρωί. 

ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ: Ντίνο… ζημιά στο ψυγείο, air condition, βάση μηχανής. 

«ΑΡΧΗΓΟΣ»: Βα, βα, βα 

ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ: Και φώτα και φτερό και καπό 
Οι συνήγοροι των δυο εκ των συλληφθέντων, ποινικολόγοι Ιωάννης Γλύκας και Δημήτρης Μπελδέκος, μιλώντας στη zougla.gr για τα μέλη της σπείρας που εκπροσωπούν, είπαν ότι «είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς καθώς οι εντολείς μας αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τους μια φορά στο  αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Η δικογραφία ήταν ογκωδέστατη καθώς ενέπλεκε τους εντολείς μας ως μέλη ταυτόχρονα και στις δυο φερόμενες εγκληματικές οργανώσεις! Παρ’ όλα αυτά μελετώντας ενδελεχώς τα στοιχεία, αναδείξαμε τις αντιφάσεις του διαβιβαστικού της αστυνομίας και θέσαμε την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις». Μετά τις απολογίες των 12 συλληφθέντων, οι έξι από αυτούς πήραν τον δρόμο για τις φυλακές.

 zougla.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.