Κατάργηση της ποινικής ασυλίας στους τραπεζίτες, ενίσχυση ΜΜΕ και κρατικοποίηση της ΔΕΗ ανακοίνωσε ο ΤσίπραςΟ αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε κατάργηση των ποινικών ασυλιών που αποφάσισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με πρώτη από όλες αυτή που αφορά τα στελέχη των τραπεζών.

Αναφερόμενος στα ΜΜΕ ο κ.Τσίπρας ανακοίνωσε οικονομική ενίσχυση τους αλλά με βάση τις πραγματικές τους ανάγκες όπως είπε.

Ανακοίνωσε επίσης την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ  μαζί με μια σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.

Ανακοίνωσε μείωση του ειδικού φόρους κατανάλωσης στο χαμηλότερο συντελεστή σε επίπεδο ΕΕ.

Ανακοίνωσε ακόμη επιστροφή των αναδρομικών στους συνταξιούχους σε τρεις ετήσιες δόσεις, μετά «από την εξαπάτηση τους από την κυβέρνηση Μητσοτάκη», όπως είπε.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.