Και να μην καίς πετρέλαιο γιατί κοστίζει αλλά και να μην καίς ξύλα ηη πέλλετ γιατί θα φας πρόστιμο!!!





 

Πρόστιμο έως 100.000 ευρώ στους παραβάτες

ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΥΟΥ , ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗς ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ, ΚΕΝΑ, ΛΑΘΗ..ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ;;;;

Στη Βουλή κατατέθηκε τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η οποία προβλέπει πλαφόν στο περιθώριο κέρδους για τα στερεά καύσιμα θέρμανσης (καυσόξυλα, πέλλετ κλπ.).

Ο στόχος είναι να περιοριστούν τα φαινόμενα αθέμιτης κερδοφορίας στην αγορά ξυλείας για τη θέρμανση των καταναλωτών.

Συγκεκριμένα, η ρύθμιση που ισχύει ήδη για είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα, λιπάσματα, ζωοτροφές κλπ. επεκτείνεται στα στερεά καύσιμα θέρμανσης.

Έτσι, το περιθώριο μικτού κέρδους για τα εν λόγω προϊόντα δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το αντίστοιχο περιθώριο ανά μονάδα όγκου ή βάρους που ίσχυε πριν την 1η Νοεμβρίου 2021.

Η μη υποβολή ή η υποβολή ανακριβούς δήλωσης επισύρει την αθροιστική επιβολή κυρώσεων ως εξής:

– Κατάσχεση των αναφερόμενων ειδών στο βαθμό που δεν έχουν δηλωθεί ή έχουν δηλωθεί ανακριβώς

– Διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.000 – 100.000 ευρώ, ανάλογα τη βαρύτητα της παράβασης.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.