Σήμερα στο Χιλιομόδι Κορινθίας το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη Παπά


Σήμερα στο Χιλιομόδι Κορινθίας το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη Παπά

Σήμερα, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στο Χιλιομόδι Κορινθίας, στις 12 το μεσημέρι, θα αποχαιρετήσουν φίλοι και συγγενείς την Ειρήνη Παπά που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών την Τετάρτη.

Το Χιλιομόδι επιλέχθηκε καθώς είναι ο τόπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε η εκλιπούσα, ενώ είχε επιστρέψει εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό του χωριού και η σορός της θα ταφεί στο κοιμητήριο, δίπλα στους αγαπημένους της γονείς. Η οικογένειά της παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για τη στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες ή στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Η Ειρήνη Παπά ήταν από τις μετρημένες στα δάχτυλα ηθοποιούς που ξεπέρασαν τα στενά όρια της Ελλάδας και έκαναν καριέρα στο εξωτερικό. 

Έτσι απλά όπως έγινε μια Καρυάτιδα ετσι απλα θα φύγει για το ταξίδι της και ήτανε στη γη μεγάλο 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.