Η ουκρανική αντεπίθεση, η ισοπεδωτική ρωσική απάντηση και οι Βρετανοί! Δ.Λιάτσος από τη Μόσχα ΒΙΝΤΕΟ





Η ουκρανική αντεπίθεση, η ισοπεδωτική ρωσική απάντηση και οι Βρετανοί! Δ.Λιάτσος από τη Μόσχα

ο Παρις Καρβουνοπουλος πάντα έγκριτος σε στρατιωτικά και  πάντα καλός δημοσιογραφος πήρε συνέντευξη από τον ανταποκριτή Μοσχας,, Δημήτρης Λιάτσος,,Ο ΠΟΙΟς ΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗς ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Militaire News

Ο Δημήτρης Λιάτσος στη Μόσχα δημιούργησε το δικό του κανάλι στο YouTube , με τίτλο ΙΔΕΟΧΩΡΟΣ και η εγγραφή σε αυτό είναι ελεύθερη. Αυτή ήταν η αφορμή για την επικοινωνία μας αλλά η συζήτηση μαζί του δε θα μπορούσε παρά να ασχοληθεί με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας. Τι πραγματικά συμβαίνει;
Οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν ανακατάληψη περιοχών και η Ρωσία απάντησε με ισοπεδωτικές επιθέσεις σε υποδομές αυτών των περιοχών προκαλώντας προβλήματα ακόμη και στο Κίεβο.
Ο Δημήτρης Λιάτσος αποκαλύπτει ότι το «πάνω χέρι» στις αποφάσεις και στις στρατιωτικές κινήσεις των Ουκρανών δεν το έχει το Κίεβο αλλά η Βρετανία. Μιλά για τις τεράστιες απώλειες ανθρωπίνων ζωών στις τελευταίες μάχες κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης των Ουκρανών και μιλά για τη ζωή σε πόλεις που ο πόλεμος πια έχει τελειώσει. Όπως για παράδειγμα στη Μαριούπολη, όπου το μαιευτήριο που είχε ανακοινώσει ότι θα κατασκευάσει ο κ.Μητσοτάκης είναι σχεδόν έτοιμο, χωρίς ελληνική συμμετοχή.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.