Ευρωπαϊκή Επιτροπή..θελει το πάγωμα της εκταμίευσης 7,5 δισ. ευρώ προς την Ουγγαρία,κατι σαν την διεφθαρμενη Ελλαδα για να καλυψει την χασουρα των τραπεζων

Η Ε.Ε θελει  το πάγωμα της εκταμίευσης 7,5 δισ. ευρώ προς την Ουγγαρία,κατι σαν την διεφθαρμενη Ελλαδα για να καλυψει την χασουρα των τραπεζων 

Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε σήμερα στα κράτη μέλη της ΕΕ το πάγωμα της εκταμίευσης 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ προς την Ουγγαρία λόγω των καταγγελιών για διαφθορά και παραβιάσεις των αρχών του κράτους δικαίου αναμένοντας να τεθούν σε εφαρμογή οι υποσχεθείσες μεταρρυθμίσεις.ΑΛΑΑΑΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΤΗΝΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕς ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗς ΕΕ,,,ΠΩς ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΛΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕς ,,Ο ΒΕΖΕΒΟΥΛΗς ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ,,ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙς ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ,,Αραγε τα λεφτα αυτα που δεν θα δωθουν θα πανε για τα εμπαργκο που εκαναν στην Ρωσια εκτως Ουγγαριας και θα τα παρουν παλι οι κολλητοι Γερμανοι ??

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΜΑΣ,,, Η ΓΚΟΛΜΑΝ ΜΠΡΑΔΕΡ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΙς ΓΕΡΜΑΝΙΚΕς ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΕς ΤΡΑΠΕΖΕς ...ΤΑ ΛΕΦΤΑπου ητανε δικα μας  ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΓΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΥς ΠΟΥ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΣΙΡΙΧΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕς ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ 

«Η Ουγγαρία έχει δεσμευτεί να ενημερώσει την Επιτροπή για την εφαρμογή των μέτρων για την διαχείριση της κατάστασης έως τις 19 Νοεμβρίου. Θα επανεκτιμήσουμε την κατάσταση και θα ενεργήσουμε ανάλογα», δήλωσε σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τον Οικονομικό Προγραμματισμό και τον Προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γιοχάνες Χαν.

«Η σημερινή απόφαση είναι μια σαφής ένδειξη της αποφασιστικότητας της Κομισιόν να προστατεύσει τον προϋπολογισμό της ΕΕ και να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στην διάθεσή της για να διασφαλίσει αυτόν τον σημαντικό στόχο» είπε ο ίδιος.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ασκήσει επί μακρόν κριτική για την εκτεταμένη διαφθορά στην Ουγγαρία. Μια έκθεση του Ιουλίου έκανε λόγο για "ένα περιβάλλον όπου οι κίνδυνοι από τις πελατειακές σχέσεις, την ευνοικορατία και την οικογενειοκρατία στα ανώτερα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης ακόμη δεν έχουν διευθετηθεί".

Η Ουγγαρία έχει επιδείξει ως ένα βαθμό την πρόθεσή της να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, περιλαμβανομένης της σύστασης μιας ανεξάρτητης αρχής που θα εποπτεύει τη χρήση των κονδυλίων της ΕΕ.

Η ΕΕ έχει απαντήσει ότι αυτό μπορεί να έχει αποτέλεσμα αλλά θα πρέπει τα μέτρα να εφαρμοστούν σωστά.

Αν η Επιτροπή προτείνει το πάγωμα της εκταμίευσης, παραμένει η έγκριση του σχεδίου από μια πλειονότητα χωρών μελών της ΕΕ.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.